Schutting Meerlo

Op internet aan het zoeken voor een luxe schutting Meerlo? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting Meerlo. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de offerte en het plaatsen van de schuttingen is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Meerlo

We werken alleen met doorgewinterd medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen Meerlo. Iedere achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van de bouwers.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Meerlo.

Tuin schermen Meerlo

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Meerlo

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Meerlo.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin Meerlo is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Meerlo. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van onze schutting foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben wij Meerlo eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Meerlo.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Meerlo van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Meerlo

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor beton schutting Meerlo. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. De meeste beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren.

Poortdeur Meerlo

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Milheeze
schutting Leiden
schutting Stadskanaal
schutting Naaldwijk
schutting Bakkeveen
schutting Linne
schutting Heusden
schutting Goedereede
schutting Andelst
schutting Spaubeek
schutting Uddel
schutting Geertruidenberg