Schutting Medemblik

Op zoek naar een luxe schutting Medemblik? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe schutting Medemblik. Het bouwen van een schuttingen Medemblik kan normaliter binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Medemblik

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schuttingen Medemblik perfect zetten. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

De houten schuttingen Medemblik gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de klanten. De basis van dit type tuinafscheidingen Medemblik bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Medemblik.

Tuin schermen Medemblik

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Medemblik

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Medemblik: Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Medemblik.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Medemblik is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Medemblik. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres Medemblik? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! De navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Medemblik.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Schuttingen Medemblik gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Medemblik

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Medemblik is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Medemblik heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Medemblik

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kunt kiezen uit meerdere modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Milsbeek
schutting Dodewaard
schutting Lochem
schutting Hank
schutting Echt
schutting Wemeldinge
schutting Ochten
schutting Zuidland
schutting Ursem
schutting Emmen
schutting Lent
schutting Diepenveen