Schutting Medemblik

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een beton schutting Medemblik? Wij kunnen de schuttingen Medemblik bezorgen of zetten uw nieuwe schutting Medemblik vakbekwaam en vlot voor u. We kunnen meestal binnen 2 weken de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Medemblik

Wij bouwen al ruim 18 jaar schutting Medemblik, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Medemblik vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Medemblik. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Medemblik.

Tuinschermen Medemblik

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Medemblik

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Medemblik uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Medemblik die lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Medemblik.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Medemblik is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Medemblik zal aantreffen voor uw woning in Medemblik. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 85% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin Medemblik? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Medemblik. Dat was nog nooit zo simpel! Deze onderstaande moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Medemblik.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Medemblik van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Medemblik

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Medemblik nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Medemblik heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Medemblik

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten poort op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heiloo
schutting Surhuisterveen
schutting Asperen
schutting Sint Michielsgestel
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Sint Willebrord
schutting Echt
schutting Sint Oedenrode
schutting Bilthoven
schutting Scharwoude
schutting Assendelft
schutting Houten