Schutting Maurik

Op internet aan het kijken voor een hout beton schutting Maurik? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton tuinschutting Maurik. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Maurik

We werken alleen met doorgewinterd medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schutting Maurik. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Maurik gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Maurik.

Tuin schermen Maurik

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Maurik

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Maurik.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin Maurik is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Maurik zult aantreffen voor uw woning in Maurik. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze klanten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Maurik.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Maurik.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Maurik gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Maurik

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Maurik is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Maurik heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Maurik

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Amerongen
schutting Muntendam
schutting Schoonhoven
schutting Swalmen
schutting Kerkrade
schutting Neede
schutting Angeren
schutting Havelte
schutting De Wijk
schutting Steenwijk
schutting Vroomshoop
schutting Hasselt