Schutting Markelo

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Markelo? Wij kunnen de schutting Markelo bezorgen of zetten uw nieuwe schuttingen Markelo vakbekwaam en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Markelo

Wij werken alleen met ervaren schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schutting Markelo. Elke achtertuin is anders, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

De houten schutting Markelo gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Markelo.

Tuin schermen Markelo

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Markelo

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Markelo uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Markelo.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Markelo is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Markelo. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze bezoekers gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Markelo? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! De navolgende moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Markelo.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Markelo van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Markelo

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Markelo nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Markelo

Een poort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
U kan kiezen uit meerdere soorten poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 200cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oldemarkt
schutting Blerick
schutting Kerkrade
schutting Appelscha
schutting Marum
schutting Milheeze
schutting Sambeek
schutting Akersloot
schutting Swalmen
schutting Hippolytushoef
schutting Bennekom
schutting Callantsoog