Schutting Malden

Op internet aan het zoeken voor een luxe schutting Malden? Wij kunnen uw schutting Malden op locatie brengen of monteren de nieuwe schuttingen Malden deskundig en snel voor u. We kunnen meestal binnen 20 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Malden

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen Malden, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Malden erg populair, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor dit type schutting. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type tuinafscheidingen Malden bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is hier door bijzonder geschikt voor tuinafscheidingen Malden. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Malden.

Tuinschermen Malden

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Malden

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Malden uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Malden: Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Malden.

Een tuinafscheiding kopen Malden hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Malden is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al gauw een tuinschutting Malden die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Wellicht hebben we Malden eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Malden. Dat was nog nooit zo simpel! Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Malden plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Malden van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Malden

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat een beton schutting Malden is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Malden heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Malden

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
U kunt kiezen uit verscheidene soorten tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sint Annaland
schutting Havelte
schutting Grijpskerk
schutting Aalten
schutting Meerlo
schutting Oostrum
schutting Andelst
schutting Zeist
schutting Eijsden
schutting Ootmarsum
schutting Monster
schutting Riethoven