Schutting Maastricht

Op het net aan het kijken voor een moderne schutting in Maastricht? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het zetten van uw schutting. Het monteren van een erfafscheiding bij u in Maastricht kan doorgaans binnen 15 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met bedreven personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin altijd afwijkend zijn. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Maastricht

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags zoeken steeds minder mensen voor dit type schutting. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de consumenten. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Maastricht.

Via internet een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Maastricht is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlot een schutting die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 80% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het bekijken van de erfafscheiding foto’s op onze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Of verzoek ons om een adres bij u in Maastricht.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Erfafscheiding kopen Maastricht. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Maastricht plaatsen:

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Maastricht

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Poortdeur

We hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende tuinpoort.
U kan een keuze maken uit verschillende modellen poorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Beesel
schutting Almkerk
schutting Hilversum
schutting Zwartemeer
schutting Heteren
schutting Hollandscheveld
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Linschoten
schutting Oirschot
schutting Driel
schutting Rijssen
schutting Deest