Schutting Maassluis

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Maassluis? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton tuinschutting Maassluis. We kunnen doorgaans binnen 1 week de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Maassluis

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schutting Maassluis bent u verzekerd van een degelijk eind resultaat met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Maassluis vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de bezoekers. De palen van dit type schutting Maassluis zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten leveren, elke soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Maassluis.

Tuin schermen Maassluis

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Maassluis

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Maassluis: Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Maassluis.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Maassluis is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste schutting Maassluis zal vinden voor uw woning in Maassluis. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 73% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Zoekt u een referentie tuin Maassluis? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij zetten Maassluis. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Maassluis gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Maassluis

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor betonschuttingen Maassluis. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Maassluis heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Maassluis

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kunt kiezen uit diverse type poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 200cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wolfheze
schutting Borne
schutting Vuren
schutting Aarle-Rixtel
schutting Landsmeer
schutting Heinenoord
schutting ’s Gravenmoer
schutting Wehl
schutting Middelstum
schutting Waspik
schutting Arcen
schutting Varsseveld