Schutting Maasdam

Op het web aan het kijken voor een nieuwe schutting Maasdam? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe tuinschutting Maasdam. Het monteren van een een schutting Maasdam kan normaliter binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Maasdam

Onze bedreven bouwers die niets anders verrichten dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Maasdam correct monteren. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin gewoonlijk ongelijk zijn. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De palen van dit type tuinafscheiding Maasdam zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Maasdam. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Door de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Maasdam.

Tuin schermen Maasdam

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Maasdam

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Maasdam: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting plaatsen Maasdam.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Maasdam is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Maasdam zal tegenkomen voor uw woning in Maasdam. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 71% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Of vraag ons om een adres Maasdam.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u de schuttingen die we plaatsen Maasdam. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Maasdam van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Maasdam

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting Maasdam is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!!

Tuindeur Maasdam

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kunt kiezen uit verscheidene modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Leende
schutting Maarheeze
schutting Baexem
schutting Elspeet
schutting Loppersum
schutting Maassluis
schutting Koewacht
schutting Sneek
schutting Scharwoude
schutting Stramproy
schutting Marknesse
schutting Zuidlaren