Schutting Maasbracht

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een beton schutting Maasbracht? Wij zijn de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen Maasbracht. Het bouwen van een een schutting Maasbracht kan normaliter binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Maasbracht

Wij werken alleen met bedreven medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen Maasbracht. Iedere achtertuin is anders, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Maasbracht erg populair, hedendaags kiezen steeds minder mensen voor dit type tuinafscheiding. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de bezoekers. Het grote voordeel van deze schutting is dat de palen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daarom buitengewoon bestemd voor schuttingen Maasbracht. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Maasbracht.

Tuinschermen Maasbracht

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Maasbracht

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Maasbracht uit onze collectie. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Maasbracht: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting plaatsen Maasbracht.

Een tuinafscheiding plaatsen Maasbracht hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Maasbracht is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al gauw een tuinschutting Maasbracht die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een adres Maasbracht.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Maasbracht. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Deze onderstaande mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Maasbracht.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Maasbracht van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Maasbracht

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor betonschuttingen Maasbracht. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Maasbracht

We hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sint Odiliënberg
schutting Ruinen
schutting ’t Veld
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Assen
schutting Grootegast
schutting Ommen
schutting Brakel
schutting Opperdoes
schutting Baarle-Nassau
schutting Stein
schutting Rijssen