Schutting Maartensdijk

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Maartensdijk? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting Maartensdijk. Het zetten van een een schutting Maartensdijk kan normaliter binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Maartensdijk

Wij zetten al ruim 18 jaar schuttingen Maartensdijk, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak verschillend zijn. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Maartensdijk erg populair, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. Bezoekers kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor schuttingen Maartensdijk. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Maartensdijk.

Tuinschermen Maartensdijk

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Maartensdijk

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Maartensdijk uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Maartensdijk.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin Maartensdijk is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste schutting Maartensdijk zal vinden voor uw woning in Maartensdijk. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 70% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben we Maartensdijk eerder een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Maartensdijk zetten:

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Maartensdijk van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Maartensdijk

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Maartensdijk nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Maartensdijk

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuindeuren.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vaassen
schutting Westervoort
schutting Afferden
schutting Kerkdriel
schutting Bovensmilde
schutting Driel
schutting Zuidland
schutting Etten-Leur
schutting Nieuw-Beijerland
schutting Hoeven
schutting Puttershoek
schutting Zwartemeer