Schutting Maarheeze

Op het web aan het zoeken voor een moderne schutting Maarheeze? Prins schuttingen kan de schutting Maarheeze bezorgen of installeren uw nieuwe schuttingen Maarheeze vakkundig en snel voor u. Het bouwen van een schuttingen Maarheeze kan normaliter binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Maarheeze

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen Maarheeze bent u verzekerd van een degelijk resultaat met uitstekende garanties. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd afwijkend zijn. We plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Maarheeze erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor dit type schutting. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de consumenten. Het grote pluspunt van deze tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is hier door bijzonder bestemd voor schuttingen Maarheeze. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Maarheeze.

Tuinschermen Maarheeze

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Maarheeze

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting Maarheeze uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Maarheeze.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Maarheeze is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Maarheeze. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de bezoekers gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Misschien hebben we Maarheeze voorheen een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Maarheeze zetten:

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinschutting Maarheeze van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Maarheeze

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor beton schutting Maarheeze. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Maarheeze

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Esch
schutting Balkbrug
schutting Markelo
schutting Nieuwendijk
schutting Gasselternijveen
schutting Warnsveld
schutting Ruinerwold
schutting Middelsluis
schutting Nieuwegein
schutting Tegelen
schutting Mook
schutting Giessenburg