Schutting Luyksgestel

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting Luyksgestel? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het bouwen van schuttingen Luyksgestel. Het bouwen van een schuttingen Luyksgestel kan doorgaans binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Luyksgestel

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen Luyksgestel bent u zeker van een correct resultaat met goede garanties. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Luyksgestel gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de klanten. De schuttingpalen van dit type schutting Luyksgestel zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is hier door zeer bestemd voor tuinafscheidingen Luyksgestel. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Luyksgestel.

Tuin schermen Luyksgestel

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Luyksgestel

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Luyksgestel uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Luyksgestel.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Luyksgestel is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting Luyksgestel zult aantreffen voor uw woning in Luyksgestel. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Misschien hebben we Luyksgestel eerder een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Luyksgestel zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton Schutting Luyksgestel gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Luyksgestel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor betonschuttingen Luyksgestel. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Luyksgestel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Luyksgestel

Een poort is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuinpoorten.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Berlicum
schutting Lopik
schutting Posterholt
schutting Kapelle
schutting Zwammerdam
schutting Huister Heide
schutting Den Burg
schutting Gilze
schutting Hoevelaken
schutting Heerjansdam
schutting Tholen
schutting Drunen