Schutting Losser

Op zoek naar een hout beton schutting Losser? Wij zijn de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Losser. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de offerte en het zetten van de schutting is circa 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Losser

Onze bedreven bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Losser perfect zetten. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin dikwijls anders zijn. We plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Losser vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de particulieren. Het grote voordeel van deze tuinafscheiding is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal rot niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Losser.

Tuin schermen Losser

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Losser

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Losser uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Losser.

Een tuinafscheiding kopen Losser hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Losser is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Losser. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 82% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Losser? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Losser. Het was nog nooit zo makkelijk! Deze onderstaande mooie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Losser.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen Losser.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Losser

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat een beton schutting Losser is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Losser

Een poort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande poortdeuren.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Panningen
schutting Alverna
schutting Kesteren
schutting Gorssel
schutting Zelhem
schutting Putten
schutting Oud Gastel
schutting Akkrum
schutting Den Dolder
schutting Zuid-Beijerland
schutting Wagenberg
schutting Handel