Schutting Losser

Op zoek naar een beton schutting Losser? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het installeren van schuttingen Losser. Het bouwen van een een schutting Losser kan meestal binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Losser

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen Losser bent u verzekerd van een degelijk eindproduct met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin meestal ongelijk zijn. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Losser erg populair, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor deze categorie tuinafscheiding. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van deze soort tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Losser.

Tuinschermen Losser

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Losser

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Losser die jaren lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Losser.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Losser is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Losser. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze schutting foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben we Losser eerder een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Deze volgende fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Losser.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Hout beton schuttingen Losser.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Losser

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Losser niet uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Losser heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Losser

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Liessel
schutting Annen
schutting Nieuwendijk
schutting Rhoon
schutting Brielle
schutting Goes
schutting Esch
schutting Gasselternijveen
schutting Hoogkerk
schutting Gorssel
schutting Beesel
schutting Nuland