Schutting Lopik

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een hout beton schutting Lopik? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen Lopik. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lopik

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Lopik perfect monteren. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Lopik vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Lopik.

Tuinschermen Lopik

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Lopik

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe schutting Lopik uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Lopik: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Lopik.

Een schutting kopen Lopik hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Lopik is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Lopik zult tegenkomen voor uw woning in Lopik. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de bezoekers gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Mogelijk hebben we Lopik eerder een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle schuttingen die we plaatsen Lopik. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Tuinschutting Lopik van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Lopik

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Lopik nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Lopik heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Lopik

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg grenst.
U kunt een keuze maken uit verscheidene modellen tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 210cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting IJmond
schutting Leende
schutting Hoogerheide
schutting Noordwijkerhout
schutting Zoetermeer
schutting Lage Zwaluwe
schutting Hoevelaken
schutting Lisse
schutting Heijen
schutting Rhoon
schutting Werkendam
schutting Leek