Schutting Lonneker

Op zoek naar een hout beton schutting Lonneker? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe schutting Lonneker. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schutting is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lonneker

We werken enkel met ervaren medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen Lonneker. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van onze bouwers.

De houten schuttingen Lonneker gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen vier andere hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Lonneker.

Tuinschermen Lonneker

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Lonneker

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Lonneker die lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting plaatsen Lonneker.

Een tuinafscheiding plaatsen Lonneker hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Lonneker is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Lonneker zal aantreffen voor uw woning in Lonneker. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Lonneker? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle schuttingen die we zetten Lonneker. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Tuinschutting Lonneker van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Lonneker

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor beton schutting Lonneker. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Lonneker heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Lonneker

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kunt kiezen uit diverse modellen poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oeffelt
schutting Zelhem
schutting Zwartsluis
schutting Vollenhove
schutting Elspeet
schutting Culemborg
schutting Boskoop
schutting Sint Annaland
schutting Gramsbergen
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting ’t Veld
schutting Landsmeer