Schutting Loenen

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Loenen? Wij kunnen uw schutting Loenen leveren of monteren uw nieuwe schutting Loenen vakkundig en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Loenen

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schutting Loenen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin dikwijls verschillend zijn. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van onze monteurs.

De houten schuttingen Loenen gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze tuinafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daardoor uitermate bestemd voor schuttingen Loenen. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Loenen.

Tuin schermen Loenen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Loenen

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Loenen.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Loenen is hedendaags erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Loenen. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het zien van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Zoekt u een referentie adres Loenen? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Hier vind u alle schuttingen die wij plaatsen Loenen. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Loenen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Loenen

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor betonschuttingen Loenen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Loenen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Loenen

Een tuinpoort is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Beuningen
schutting Vijfhuizen
schutting Westerhoven
schutting Nuland
schutting Groot-Ammers
schutting Edam
schutting Born
schutting Schinveld
schutting Steenwijkerwold
schutting Giessen
schutting Loppersum
schutting Roosendaal