Schutting Lochem

Op zoek naar een moderne schutting Lochem? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Lochem. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lochem

Wij monteren al ruim 18 jaar schutting Lochem, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De palen van dit type schutting Lochem zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Lochem.

Tuinschermen Lochem

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Lochem

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Lochem.

Een schutting kopen Lochem hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Lochem is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google en u treft al gauw een schutting Lochem die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze bezoekers gedaan. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van onze tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Of vraag ons om een tuin Lochem.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of schutting Lochem bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton schutting Lochem gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Lochem

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Lochem nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat mooier met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Lochem

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande poortdeuren.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sas van Gent
schutting Dreumel
schutting Damwoude
schutting Haaften
schutting Monnickendam
schutting Lisse
schutting Aduard
schutting Milsbeek
schutting IJsselmuiden
schutting Zierikzee
schutting Nibbixwoud
schutting Hoogkerk