Schutting Lith

Op zoek naar een moderne tuinafscheiding Lith? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton schutting Lith. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het monteren van de tuinafscheiding is plusminus 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij monteren al ruim 18 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

Schutting Lith

Voor vele jaren was de houten tuinafscheiding populair, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor dit type tuinafscheiding. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de klanten. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is hier door bijzonder bestemd voor schuttingen Lith. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinafscheiding kopen Lith.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Lith is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste tuinafscheiding zult vinden Lith. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle tuinafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Lith? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Lith plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Lith

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuindeuren.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Emmer-Compascuum
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Julianadorp
schutting Baarn
schutting Noordwijk
schutting Thorn
schutting Muiderberg
schutting Zeewolde
schutting Nuland
schutting Baarn
schutting Marum
schutting Nieuwerkerk