Schutting Linne

Rond aan het kijken voor een beton schutting Linne? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Linne. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Linne

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Linne bent u zeker van een eerlijk eindproduct met uitstekende garanties. Elke achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Linne gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de consumenten. De palen van deze soort schutting Linne zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Linne.

Tuin schermen Linne

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Linne

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor de luxe schutting. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Linne: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Linne die lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Linne.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Linne is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Linne zult aantreffen voor uw woning in Linne. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Linne? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Hier vind u de schuttingen die wij zetten Linne. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Linne van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout met Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Linne

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Linne nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Linne

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
U kunt kiezen uit verscheidene modellen tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuinpoort op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Epe
schutting Dinteloord
schutting Made
schutting Oud-Vossemeer
schutting Duiven
schutting Gieten
schutting Klazienaveen
schutting Nuland
schutting Buitenpost
schutting Oostzaan
schutting Leimuiden
schutting Werkendam