Schutting Lieshout

Op zoek naar een nieuwe schutting Lieshout? Wij kunnen uw schuttingen Lieshout leveren of plaatsen uw nieuwe schutting Lieshout vakbekwaam en vlug voor u. We kunnen meestal binnen 2 weken de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lieshout

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen Lieshout bent u zeker van een eerlijk resultaat met uitstekende garanties. Elke achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Lieshout erg gewild, hedendaags kiezen steeds minder mensen voor deze categorie tuinafscheiding. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen vier andere houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Lieshout.

Tuin schermen Lieshout

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Lieshout

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Lieshout: Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Lieshout.

Een tuinafscheiding plaatsen Lieshout hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Lieshout is hedendaags erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Lieshout. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de consumenten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze schutting foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben wij Lieshout eerder een schutting gezet, vraag ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende type tuinschutting of schutting Lieshout plaatsen:

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton Schutting Lieshout gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Lieshout

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor betonschuttingen Lieshout. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen.

Poort Lieshout

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Pannerden
schutting Zwartemeer
schutting Erp
schutting Susteren
schutting Posterholt
schutting Zelhem
schutting Waspik
schutting Valkenswaard
schutting Steenwijk
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Geldermalsen
schutting Gaanderen