Schutting Liempde

Rond aan het kijken voor een beton schutting Liempde? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne tuinschutting Liempde. Het bouwen van een een schutting Liempde kan doorgaans binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Liempde

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Liempde, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. Iedere tuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Liempde gemaakt van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Liempde.

Tuin schermen Liempde

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Liempde

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Liempde die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Liempde.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Liempde is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte schutting Liempde zult tegenkomen voor uw woning in Liempde. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin Liempde? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Liempde. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u alle schuttingen die wij zetten Liempde. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Liempde gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Liempde

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Liempde is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren!

Tuindeur Liempde

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Houten poortdeur op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Boskoop
schutting Ede
schutting Den Ham
schutting Maartensdijk
schutting Langeraar
schutting Breukelen
schutting Tilburg
schutting Aalsmeer
schutting Venray
schutting Budel
schutting Tollebeek
schutting Franeker