Schutting Lexmond

Op het net aan het zoeken voor een hout beton schutting Lexmond? Prins schuttingen kan uw schuttingen Lexmond leveren of zetten uw nieuwe schuttingen Lexmond vakkundig en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lexmond

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders doen dan schuttingen plaatsen, kunnen de schutting Lexmond correct plaatsen. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin meestal anders zijn. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Lexmond vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De basis van dit type schuttingen Lexmond bestaat uit beton palen i.p.v. hout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Lexmond.

Tuinschermen Lexmond

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Lexmond

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Lexmond: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Lexmond.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Lexmond is hedendaags erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Lexmond. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Lexmond? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Hier vind u alle schuttingen die we zetten Lexmond. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Schuttingen Lexmond van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Lexmond

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Lexmond is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Lexmond

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
U kan kiezen uit diverse soorten tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hellevoetsluis
schutting Vlissingen
schutting Schimmert
schutting Aalten
schutting Middelsluis
schutting Appelscha
schutting Schipluiden
schutting Tholen
schutting Bennebroek
schutting Egmond aan Zee
schutting Ter Apel
schutting Budel