Schutting Leusden

Op het web aan het zoeken voor een beton schutting Leusden? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het zetten van uw schutting Leusden. Het monteren van een een schutting Leusden kan normaliter binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Leusden

Onze geroutineerde bouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Leusden foutloos plaatsen. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Leusden gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De palen van deze soort schutting Leusden zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is hier door bijzonder bestemd voor schuttingen Leusden. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Leusden.

Tuinschermen Leusden

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Leusden

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Leusden.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin Leusden is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Leusden zal tegenkomen voor uw woning in Leusden. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 81% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Misschien hebben we Leusden eerder een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Deze onderstaande fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Leusden.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinschutting Leusden van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Leusden

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor beton schutting Leusden. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Leusden

Een tuinpoort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Klundert
schutting Lobith
schutting Arcen
schutting Bakkeveen
schutting Boxtel
schutting Hippolytushoef
schutting Wijchen
schutting Schaijk
schutting Maasland
schutting Haaren
schutting Dorst
schutting Neer