Schutting Lemmer

Op het net aan het zoeken voor een moderne schutting Lemmer? Wij kunnen de schuttingen Lemmer op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schuttingen Lemmer vakbekwaam en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het plaatsen van de schuttingen is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lemmer

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Lemmer perfect plaatsen. Iedere tuin is anders, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het inzicht en routine van de bouwers.

De houten schuttingen Lemmer vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de particulieren. De basis van dit type tuinafscheidingen Lemmer bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor hoogst bestemd voor schuttingen Lemmer. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Lemmer.

Tuinschermen Lemmer

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Lemmer

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Lemmer die lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Lemmer.

Via het web een schutting kopen voor uw huis Lemmer is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Lemmer. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Mogelijk hebben we Lemmer voorheen een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Deze onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Lemmer.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Lemmer van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Lemmer

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor beton schutting Lemmer. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Lemmer heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Lemmer

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hillegom
schutting Bemmel
schutting Sas van Gent
schutting Alphen
schutting Ermelo
schutting Beerta
schutting Zaltbommel
schutting Kaatsheuvel
schutting Ulvenhout
schutting Lent
schutting Angerlo
schutting Winterswijk