Schutting Lelystad

Op zoek naar een hout beton schutting Lelystad? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting Lelystad. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de schuttingen is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lelystad

Onze geroutineerde bouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Lelystad perfect zetten. Elke achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de particulieren. De fundering van dit type tuinafscheidingen Lelystad bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Lelystad.

Tuinschermen Lelystad

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Lelystad

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Lelystad: Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting kopen Lelystad.

Een tuinafscheiding plaatsen Lelystad hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Lelystad is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al gauw een schutting Lelystad die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 73% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Lelystad? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Lelystad. Het was nog nooit zo eenvoudig! Deze navolgende fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Lelystad.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Lelystad van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Lelystad

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor betonschuttingen Lelystad. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Lelystad

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuindeuren.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Abbekerk
schutting Edam
schutting Ulvenhout
schutting Scheemda
schutting Wassenaar
schutting Rhenen
schutting Zutphen
schutting IJzendijke
schutting Haastrecht
schutting Hardegarijp
schutting Naarden
schutting Doorwerth