Schutting Leiden

Rond aan het kijken voor een beton schutting Leiden? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Leiden. Het monteren van een schuttingen Leiden kan gewoonlijk binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Leiden

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Leiden correct plaatsen. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans anders zijn. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Leiden erg gewild, tegenwoordig zoeken minder particulieren voor deze soort schutting. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de klanten. De palen van dit type schutting Leiden zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Leiden.

Tuin schermen Leiden

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Leiden

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Leiden uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Leiden die jaren lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Leiden.

Een schutting plaatsen Leiden hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Leiden is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Leiden. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Of verzoek ons om een referentie tuin Leiden.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Leiden. Dat was nog nooit zo simpel! De volgende mooie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Leiden.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Leiden gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Leiden

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Leiden nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Leiden heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Leiden

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Damwoude
schutting Dinxperlo
schutting Meerssen
schutting Strijen
schutting Lekkerkerk
schutting Uitgeest
schutting Scherpenisse
schutting Eijsden
schutting Heel
schutting Ommen
schutting Lunteren
schutting Heukelum