Schutting Leeuwarden

Op internet aan het zoeken voor een hout beton schutting in Leeuwarden? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe erfafscheiding. Het zetten van een schutting bij u in Leeuwarden kan meestal binnen 15 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen bouwen kunnen de luxe schutting correct plaatsen. Elke achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Leeuwarden

Een houten schutting vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom hoogst geschikt voor erfafscheidingen. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Bangkirai hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Leeuwarden.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin in Leeuwarden is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte erfafscheiding zal tegenkomen bij u in Leeuwarden. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Leeuwarden? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Leeuwarden. Het was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u alle erfafscheidingen die wij leveren in Leeuwarden. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Leeuwarden

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!!

Tuindeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Andijk
schutting Deurne
schutting Gulpen
schutting Gaanderen
schutting Vlagtwedde
schutting Zevenbergen
schutting Assendelft
schutting Sint Jansteen
schutting Harkstede
schutting Wijk aan Zee
schutting Molenhoek
schutting Kruisland