Schutting Leek

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Leek? Wij zijn de expert van Nederland in het zetten van uw schutting Leek. Het monteren van een een schutting Leek kan meestal binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Leek

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schuttingen Leek, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. Iedere tuin is verschillend, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De fundering van deze soort schuttingen Leek bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is hier door uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Leek. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Leek.

Tuin schermen Leek

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Leek

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Leek: Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Leek.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Leek is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een schutting Leek die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 81% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie adres Leek? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Schutting kopen Leek. Het was nog nooit zo simpel! Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of schutting Leek bouwen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Leek gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Leek

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Leek niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Leek

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
U kan een keuze maken uit diverse modellen tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuinpoort op stalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Broek in Waterland
schutting Zaltbommel
schutting Baarlo
schutting Son
schutting Waspik
schutting Andel
schutting Krabbendijke
schutting Aalden
schutting Rijen
schutting Sint Annaparochie
schutting Kruisland
schutting Broek in Waterland