Schutting Leegkerk

Op internet aan het kijken voor een hout beton schutting Leegkerk? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Leegkerk. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de offerte en het monteren van de schuttingen is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Leegkerk

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Leegkerk perfect zetten. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Leegkerk gemaakt van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Leegkerk.

Tuin schermen Leegkerk

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Leegkerk

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Leegkerk.

Een schutting plaatsen Leegkerk hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Leegkerk is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Leegkerk zal aantreffen voor uw woning in Leegkerk. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 75% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben we Leegkerk voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de tuinafscheidingen die we plaatsen Leegkerk. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Leegkerk van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Leegkerk

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Leegkerk nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te bestellen!

Tuindeur Leegkerk

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Achterveld
schutting Eersel
schutting Bakkeveen
schutting Oudenbosch
schutting Diessen
schutting Maarn
schutting Julianadorp
schutting Broek op Langedijk
schutting Esch
schutting Puttershoek
schutting Vaals
schutting Balk