Schutting Landsmeer

Op zoek naar een moderne schutting Landsmeer? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting Landsmeer. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen een nieuwe tuinafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen zetten kunnen de luxe schutting foutloos monteren. Elke achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

Schutting Landsmeer

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor deze categorie tuinafscheiding. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor schuttingen Landsmeer. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinafscheiding

Naast de standaard hout beton tuinafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Tuinafscheiding kopen Landsmeer.

Een tuinafscheiding plaatsen Landsmeer hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Landsmeer is nu erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinafscheiding voor uw achtertuin Landsmeer. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben wij Landsmeer eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Landsmeer. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Landsmeer

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!

Poort

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Gouda
schutting Zeist
schutting Kamerik
schutting Ruinerwold
schutting Leerdam
schutting Franeker
schutting Andijk
schutting Made
schutting Appelscha
schutting IJsselstein
schutting Enschede
schutting Wommels