Schutting Kudelstaart

Op internet aan het zoeken voor een hout beton schutting Kudelstaart? Wij kunnen de schutting Kudelstaart leveren of plaatsen de nieuwe schutting Kudelstaart deskundig en vlot voor u. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kudelstaart

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Kudelstaart bent u zeker van een correct eindproduct met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin dikwijls verschillend zijn. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schutting Kudelstaart vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door uiterst geschikt voor schuttingen Kudelstaart. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Kudelstaart.

Tuinschermen Kudelstaart

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Kudelstaart

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Kudelstaart: Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Kudelstaart die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting kopen Kudelstaart.

Een tuinafscheiding plaatsen Kudelstaart hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Kudelstaart is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Kudelstaart zult vinden voor uw woning in Kudelstaart. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Kudelstaart? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting Kudelstaart zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Kudelstaart van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Kudelstaart

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Kudelstaart is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Kudelstaart

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Beekbergen
schutting Oudenbosch
schutting Hank
schutting Voorhout
schutting Hoek van Holland
schutting Bilthoven
schutting Den Helder
schutting Gramsbergen
schutting Hengelo
schutting Soesterberg
schutting Elburg
schutting Heesch