Schutting Koudum

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting Koudum? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen Koudum. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Koudum

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen Koudum bent u zeker van een goed eind resultaat met uitstekende garanties. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Koudum zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Koudum.

Tuinschermen Koudum

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Koudum

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Koudum uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Koudum die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Koudum.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Koudum is nu erg handig. Zoek het op in Google en u vind al vlug een schutting Koudum die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 82% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Wellicht hebben wij Koudum voorheen een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die we plaatsen Koudum. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinschutting Koudum gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Koudum

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Koudum nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Koudum heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Koudum

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kudelstaart
schutting Stolwijk
schutting Nieuw-Beijerland
schutting Wognum
schutting Giessen
schutting Steenwijkerwold
schutting Broek in Waterland
schutting Wagenborgen
schutting Heeswijk-Dinther
schutting Zwanenburg
schutting Winsum
schutting Rolde