Schutting Kollum

Op het web aan het kijken voor een beton schutting Kollum? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton schutting Kollum. We kunnen doorgaans binnen 1 week de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kollum

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schutting Kollum bent u verzekerd van een goed eind resultaat met goede garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans ongelijk zijn. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Kollum vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Kollum zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Kollum.

Tuin schermen Kollum

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Kollum

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Kollum: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Kollum.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin Kollum is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Kollum zult aantreffen voor uw woning in Kollum. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze klanten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een adres Kollum.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Kollum. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Kollum gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Kollum

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Kollum is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Kollum

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
U kunt kiezen uit verschillende soorten tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 240cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Borger
schutting Dokkum
schutting Overdinkel
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Baarle-Hertog
schutting Lage Zwaluwe
schutting Ulvenhout
schutting Grootegast
schutting Grave
schutting Assen
schutting Reusel
schutting Joure