Schutting Klaaswaal

Op zoek naar een beton schutting Klaaswaal? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Klaaswaal. Het bouwen van een een schutting Klaaswaal kan meestal binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Klaaswaal

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Klaaswaal bent u zeker van een goed eindproduct met juiste garanties. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De beton schutting is de laatste jaren steeds populairder onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Klaaswaal zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Klaaswaal.

Tuin schermen Klaaswaal

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Klaaswaal

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Klaaswaal uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Klaaswaal: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Klaaswaal.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Klaaswaal is hedendaags erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Klaaswaal. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze consumenten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Misschien hebben we Klaaswaal voorheen een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die we leveren Klaaswaal. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton schutting Klaaswaal.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Klaaswaal

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor betonschuttingen Klaaswaal. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Klaaswaal heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Klaaswaal

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuindeuren.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Leunen
schutting Nieuwendijk
schutting Lekkerkerk
schutting Alverna
schutting Eibergen
schutting Heech
schutting Broek op Langedijk
schutting Reusel
schutting Albergen
schutting Giesbeek
schutting Poeldijk
schutting ‘s-Gravendeel