Schutting Kesteren

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Kesteren? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Kesteren. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kesteren

Onze bedreven bouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Kesteren correct zetten. Elke tuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van onze bouwers.

De houten schuttingen Kesteren gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen niet van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Kesteren.

Tuin schermen Kesteren

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Kesteren

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Kesteren: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Kesteren.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Kesteren is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlug een schutting Kesteren die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 73% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen snappen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Zoekt u een referentie tuin Kesteren? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Kesteren. Dat was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Kesteren. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Kesteren gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Kesteren

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting Kesteren is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Kesteren heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Kesteren

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
U kan een keuze maken uit diverse type poorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuwegein
schutting Schipluiden
schutting Oude-Tonge
schutting Ter Aar
schutting Gorredijk
schutting Giessen
schutting Zoetermeer
schutting Etten-Leur
schutting Valkenswaard
schutting Venhuizen
schutting Nederhorst
schutting Thorn