Schutting Kessel

Op zoek naar een moderne schutting bij u in Kessel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne erfafscheiding. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Kessel kan normaliter binnen 15 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders doen dan erfafscheidingen monteren kunnen de luxe schutting correct plaatsen. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Kessel

De houten schutting gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Bankirai hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Dit model erfafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Bangkirai hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding kopen Kessel.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Kessel is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste erfafscheiding zal tegenkomen bij u in Kessel. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Wellicht hebben we bij u in Kessel voorheen een erfafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Erfafscheiding kopen Kessel. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting bij u in Kessel bouwen:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding van hout.

Hout beton schutting gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Beton erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Kessel

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor schuttingmaterialen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Poort

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
U kunt kiezen uit verschillende soorten tuindeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Halsteren
schutting Ruinen
schutting Lage Zwaluwe
schutting Dordrecht
schutting Zaamslag
schutting Tolkamer
schutting Zevenaar
schutting Sint Philipsland
schutting Hoek van Holland
schutting Den Burg
schutting Soest
schutting Andijk