Schutting Kamerik

Rond aan het kijken voor een beton schutting Kamerik? Prins schuttingen kan de schuttingen Kamerik leveren of installeren uw nieuwe schutting Kamerik deskundig en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de offerte en het monteren van de schuttingen is circa 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kamerik

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Kamerik bent u zeker van een eerlijk resultaat met uitstekende garanties. Iedere achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Kamerik gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton tuinafscheiding. De basis van deze soort tuinafscheidingen Kamerik bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Kamerik.

Tuinschermen Kamerik

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Kamerik

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Kamerik uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Kamerik.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin Kamerik is hedendaags erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Kamerik. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Mogelijk hebben we Kamerik voorheen een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Kamerik.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinschutting Kamerik van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Kamerik

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Kamerik is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Kamerik heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Kamerik

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuindeuren.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Ewijk
schutting Wapenveld
schutting Huizen
schutting Born
schutting Etten-Leur
schutting Sint Michielsgestel
schutting Volkel
schutting Wintelre
schutting Liempde
schutting Vlagtwedde
schutting Bemmel