Schutting Joure

Op zoek naar een hout beton schutting Joure? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne tuinschutting Joure. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Joure

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Joure foutloos plaatsen. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin meestal afwijkend zijn. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Joure vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder onder de bezoekers. De basis van deze soort tuinafscheidingen Joure bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daarom bijzonder bestemd voor schuttingen Joure. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Joure.

Tuinschermen Joure

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Joure

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Joure.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Joure is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting Joure zal aantreffen voor uw woning in Joure. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres Joure? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande moderne schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Joure.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Joure van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Joure

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Joure niet uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Joure

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan een keuze maken uit verscheidene soorten poorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 2 meter breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Groesbeek
schutting Nijkerk
schutting Naarden
schutting Limmen
schutting Angeren
schutting Aduard
schutting Minnertsga
schutting Amerongen
schutting Nieuw-Vennep
schutting Bunnik
schutting Cadier en Keer
schutting Mill