Schutting Ittervoort

Rond aan het kijken voor een beton schutting Ittervoort? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het plaatsen van uw schutting Ittervoort. Het bouwen van een schuttingen Ittervoort kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ittervoort

Wij werken uitsluitend met bedreven personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schutting Ittervoort. Iedere achtertuin is anders, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Ittervoort vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type schutting Ittervoort zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door zeer geschikt voor tuinafscheidingen Ittervoort. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Ittervoort.

Tuinschermen Ittervoort

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Ittervoort

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Ittervoort.

Een tuinafscheiding plaatsen Ittervoort hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Ittervoort is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte schutting Ittervoort zult tegenkomen voor uw woning in Ittervoort. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben we Ittervoort voorheen een schutting gezet, vraag ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Ittervoort.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Tuinschutting Ittervoort gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout en Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Ittervoort

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor beton schutting Ittervoort. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Ittervoort heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Ittervoort

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuwkoop
schutting Mill
schutting Weert
schutting Muiden
schutting Arnhem
schutting Cuijk
schutting Malden
schutting Purmerend
schutting Oosterwolde
schutting Dorst
schutting Numansdorp
schutting Horn