Schutting Ilpendam

Op zoek naar een luxe schutting Ilpendam? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Ilpendam. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ilpendam

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Ilpendam perfect plaatsen. Iedere tuin is anders, een goed inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Ilpendam erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor dit type tuinafscheiding. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de klanten. De fundering van deze soort schuttingen Ilpendam bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Ilpendam.

Tuin schermen Ilpendam

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Ilpendam

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Ilpendam.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Ilpendam is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Ilpendam. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben wij Ilpendam voorheen een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Ilpendam plaatsen:

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton schutting Ilpendam van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Ilpendam

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting Ilpendam is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Rhein motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Ilpendam heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Ilpendam

Een poort is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oisterwijk
schutting Maurik
schutting Handel
schutting Opperdoes
schutting Rossum
schutting Harkstede
schutting Teteringen
schutting Stadskanaal
schutting Montfoort
schutting Prinsenbeek
schutting Leende
schutting Aalsmeer