Schutting IJzendijke

Op het net aan het kijken voor een hout beton schutting IJzendijke? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het neerzetten van uw schutting IJzendijke. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting IJzendijke

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen IJzendijke, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting IJzendijke erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder mensen voor dit type tuinafscheiding. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding IJzendijke zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting IJzendijke.

Tuin schermen IJzendijke

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen IJzendijke

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen IJzendijke.

Een tuinafscheiding plaatsen IJzendijke hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin IJzendijke is nu erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin IJzendijke. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Of verzoek ons om een referentie adres IJzendijke.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Schutting kopen IJzendijke. Dat was nog nooit zo makkelijk! We kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting IJzendijke bouwen:

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton schuttingen IJzendijke.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting IJzendijke

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting IJzendijke is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur IJzendijke

Een poort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
U kunt een keuze maken uit verschillende modellen poortdeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 270cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Boxtel
schutting Driebergen-Rijsenburg
schutting Groet
schutting Esch
schutting Midwoud
schutting Anna-Paulowna
schutting Middelharnis
schutting Joure
schutting Driel
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Schoonoord
schutting Vlodrop