Schutting IJsselstein

Op zoek naar een luxe schutting IJsselstein? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting IJsselstein. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het monteren van de schutting is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting IJsselstein

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen IJsselstein, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Elke achtertuin is anders, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting IJsselstein vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de particulieren. De palen van deze soort tuinafscheiding IJsselstein zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daarom uiterst bestemd voor tuinafscheidingen IJsselstein. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen IJsselstein.

Tuinschermen IJsselstein

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen IJsselstein

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting IJsselstein die jaren lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen IJsselstein.

Een schutting kopen IJsselstein hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis IJsselstein is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste tuinafscheiding IJsselstein zult vinden voor uw woning in IJsselstein. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 71% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres IJsselstein? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting IJsselstein bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting IJsselstein gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting IJsselstein

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting IJsselstein nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat mooier met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!!

Poort IJsselstein

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
U kunt kiezen uit meerdere soorten tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Beesd
schutting Drogeham
schutting Reeuwijk
schutting Hoogkerk
schutting Heiloo
schutting Ursem
schutting Geesteren
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Baarle-Hertog
schutting Gorinchem
schutting Ederveen
schutting Driebergen-Rijsenburg