Schutting IJmond

Rond aan het kijken voor een moderne erfafscheiding in IJmond? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe erfafscheiding. We kunnen meestal binnen 15 dagen een nieuwe schutting zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. Elke achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw erfafscheiding zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Schutting IJmond

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor deze categorie erfafscheiding. De beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze erfafscheiding is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daarom buitengewoon bestemd voor erfafscheidingen. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Bangkirai tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Bangkirai hout en u heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen IJmond.

Een schutting kopen in IJmond hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in IJmond is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google en u vind al gauw een schutting die bij u past. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres bij u in IJmond? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende soorten tuinschutting of erfafscheiding bij u in IJmond plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting IJmond

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar.

Tuindeur

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Well
schutting Zuidwolde
schutting Assendelft
schutting Dedemsvaart
schutting Diepenheim
schutting Leeuwarden
schutting Hoogkarspel
schutting Dinteloord
schutting Puttershoek
schutting Kollum
schutting Limbricht
schutting Ridderkerk