Schutting IJburg

Op het web aan het zoeken voor een moderne schutting IJburg? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting IJburg. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting IJburg

Wij bouwen al ruim 18 jaar schuttingen IJburg, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Elke achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

De houten schutting IJburg gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding IJburg zijn niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting IJburg.

Tuin schermen IJburg

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen IJburg

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe schutting IJburg uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting IJburg: Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen IJburg.

Een tuinafscheiding kopen IJburg hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin IJburg is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een schutting IJburg die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 75% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een adres IJburg.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting IJburg bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton schutting IJburg.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting IJburg

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting IJburg nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen IJburg heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur IJburg

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Stein
schutting Born
schutting Montfoort
schutting Amsterdam
schutting Broek in Waterland
schutting Geleen
schutting Gulpen
schutting Overdinkel
schutting Warffum
schutting Haastrecht
schutting Sint Jansteen
schutting Nieuw-Weerdinge