Schutting Hulst

Op zoek naar een beton schutting Hulst? Wij zijn de expert van Nederland in het bouwen van schuttingen Hulst. Het monteren van een een schutting Hulst kan meestal binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hulst

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen Hulst bent u zeker van een degelijk eind resultaat met goede garanties. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Hulst gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de consumenten. De palen van deze soort schutting Hulst zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Hulst.

Tuin schermen Hulst

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Hulst

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Hulst: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Hulst.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Hulst is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google en u vind al vlot een tuinschutting Hulst die bij u past. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of verzoek ons om een referentie tuin Hulst.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Hulst. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Deze navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Hulst.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Hulst gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Hulst

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat de betonschutting Hulst is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Hulst

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kan een keuze maken uit meerdere modellen tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poort op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 260cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Rockanje
schutting Bemmel
schutting Beek en Donk
schutting Arnhem
schutting Noordwijkerhout
schutting Epe
schutting Helmond Brandevoort
schutting Heeze
schutting Beegden
schutting Egmond-Binnen
schutting Goedereede
schutting Dussen