Schutting Huijbergen

Op internet aan het kijken voor een moderne schutting in Huijbergen? Wij zijn de specialist van Nederland in het installeren van erfafscheidingen. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Huijbergen kan normaliter binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met bedreven personeel die niks anders doen dan het zetten van erfafscheidingen. Elke achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw erfafscheiding zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Schutting Huijbergen

De houten schutting vervaardigd van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton erfafscheiding. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor een luxe erfafscheiding. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Huijbergen.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Huijbergen is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting zal aantreffen bij u in Huijbergen. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Huijbergen.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Huijbergen.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Huijbergen

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Een poort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
U kunt kiezen uit verschillende modellen tuinpoorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 270cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Drogeham
schutting Aalten
schutting Zaltbommel
schutting Nieuwe Pekela
schutting Marum
schutting Lith
schutting Boxtel
schutting Zevenbergen
schutting Wijlre
schutting Helmond Brandevoort
schutting Rijswijk
schutting ‘t Veld