Schutting Horn

Op zoek naar een beton schutting Horn? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Horn. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Horn

We werken enkel met doorgewinterd medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schutting Horn. Iedere achtertuin is anders, een precies inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Horn gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de bezoekers. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daarom zeer bestemd voor tuinafscheidingen Horn. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Horn.

Tuin schermen Horn

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Horn

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Horn die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Horn.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Horn is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al gauw een schutting Horn die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Horn.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de tuinafscheidingen die we zetten Horn. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Horn gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Horn

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Horn niet uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Horn heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Horn

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
U kan een keuze maken uit meerdere soorten tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 3 meter breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Dorst
schutting Zwaagwesteinde
schutting Harkstede
schutting Broek in Waterland
schutting Best
schutting Beuningen
schutting Woudenberg
schutting Oude Wetering
schutting Sint Michielsgestel
schutting Sint Michielsgestel
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Leens