Schutting Hoorn

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Hoorn? Wij zijn de expert van Nederland in het installeren van schuttingen Hoorn. Het plaatsen van een schuttingen Hoorn kan doorgaans binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hoorn

Wij monteren al ruim 18 jaar schuttingen Hoorn, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

De houten schutting Hoorn gemaakt van hout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daardoor uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Hoorn. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Hoorn.

Tuin schermen Hoorn

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Hoorn

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Hoorn uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Hoorn: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Hoorn die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Hoorn.

Een tuinafscheiding plaatsen Hoorn hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Hoorn is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting Hoorn zal tegenkomen voor uw woning in Hoorn. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 73% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie adres Hoorn? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of schutting Hoorn bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinschutting Hoorn gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Hoorn

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor betonschuttingen Hoorn. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te leveren!!

Tuindeur Hoorn

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende poortdeuren.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Waardenburg
schutting Hulsberg
schutting Gouderak
schutting Dussen
schutting Rhenen
schutting Bakel
schutting Aalten
schutting Ommen
schutting Elburg
schutting Hoofddorp
schutting Bakel
schutting Liempde