Schutting Hoogvliet

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Hoogvliet? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen Hoogvliet. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na akkoord van de aanbieding en het bouwen van de schuttingen is plusminus 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hoogvliet

Onze bedreven bouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Hoogvliet foutloos plaatsen. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal afwijkend zijn. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Hoogvliet erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. Het grote pluspunt van deze tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Hoogvliet.

Tuinschermen Hoogvliet

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Hoogvliet

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Hoogvliet die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Hoogvliet.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Hoogvliet is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google en u vind al snel een schutting Hoogvliet die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de consumenten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Of vraag ons om een adres Hoogvliet.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende type schuttingen of schutting Hoogvliet zetten:

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Hoogvliet van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout en Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Hoogvliet

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Hoogvliet is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Hoogvliet heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Hoogvliet

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten poortdeur op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Tweede Exloërmond
schutting Balkbrug
schutting Volkel
schutting Kockengen
schutting Wijchen
schutting Oostrum
schutting Wagenborgen
schutting Heeswijk-Dinther
schutting Bleiswijk
schutting Voorthuizen
schutting Wommels
schutting Prinsenbeek