Schutting Hoogkerk

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een hout beton schutting Hoogkerk? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen Hoogkerk. Het bouwen van een schuttingen Hoogkerk kan gewoonlijk binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hoogkerk

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schutting Hoogkerk, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans ongelijk zijn. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Hoogkerk vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Hoogkerk.

Tuinschermen Hoogkerk

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Hoogkerk

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting Hoogkerk uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Hoogkerk.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Hoogkerk is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Hoogkerk. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 72% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Wellicht hebben wij Hoogkerk eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Hier vind u alle schuttingen die we plaatsen Hoogkerk. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Hoogkerk.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout en Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Hoogkerk

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Hoogkerk is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Hoogkerk

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan kiezen uit diverse modellen poorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede poort waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Scherpenzeel
schutting Gendt
schutting Amerongen
schutting Weert
schutting Arcen
schutting Moerkapelle
schutting Mook
schutting Koudum
schutting Langenboom
schutting Beerta
schutting Arnemuiden
schutting Liessel